Samtykke og opbevaring af information tidligere lån

Hvis du ikke giver biblioteket tilladelse til at gemme information om dine lån, må vi kun gemme dem i 30 dage.

Log ind og rediger din brugerprofil for at give tilladelse til at gemme dine lån ud over 30 dage. Du kan altid fjerne tilladelsen igen, hvis du fortryder. Hvis du vælger at fjerne tilladelsen, vil information om lån ældre end 30 dage blive slettet permanent.